Állványok bérbeadása, kivitelezése:

Mit is kínálunk itt Önnek? A KRAUSE cég által gyártott Stabilo állványrendszert és annak tartozékait, hogy Ön könnyebben és gyorsabban végezhesse munkáját. A Stabilo állványrendszer kifejlesztését hosszú évek tapasztalatával és hozzáértésével rendelkezõ állványszakéetõk, valamint acél- és aluminiumszerkezethez értõ hegesztõmérnökök együttmûködése tette lehetõvé. Néhány technikai tulajdonság:
- A függõleges keret minden csatlakozási pontja azonos csatlakozóelemmel van ellátva, így az állványelenek bármely állásban rögzíthetõk. További elõnyt jelent a zárt profilok alkalmazása, mely biztosítja a rendszer elemeinek kifogástalan mûködését és a járólapok biztos fekvését. A függõleges keretek mozgó alkatrészek nélkül készülnek, így nem igényelnek karbantartást.
- Acél függõleges keret, 0,75 m széles, tüzihorganyzott, 3-as állványcsoport (200 kg/m).
- Aluninium  függöleges keret, 0,75 m széles, anyagösszetétel AlMgSi 1 F28, 3-as állványcsoport (200 kg/m)
- Acél függõleges keret, 1,1 m széles, tüzihorganyzott, 4-6-os állványcsoport (300-600 kg/m).
- Az aluminiun/fa 0,70 széles átjárós vagy átjáró nélküli  valamint beépített létrás járólapok úgy készülnek, hogy a fenolgyantával impegrált szitanyomott rétegelt lemezeket U-profilba fogják, így azok sérülés esetén egyszerüen kicserélhetõk.
- Acél járólap, 0,35 m széles, zártszelvénybõl, lyukacsos csúszásbiztos járófelülettel.
- Fa járólap, 0,35 m széles, 50mm vastag, favédõanyaggal impegrálva, mindkét vége acél fejrészbe fogva.
- Járólapok hossza: 2,3 m, 2,0 m, 1,5 m, és 0,75 m.
- Az aluminium/fa járólapok magassága -a függõleges keret mindkét elhelyezett csomópontok révén - egyszerüen variálható.
- A járólapok az állvány felépített állapotában is egyszerüen berakhatók ill. kivehetõk. A lábmagasságban lévõ akadályok pl. palánk, lépcsõkorlát stb. sem jelentenek problémát.
- A függõleges keret mindkét oldalán lévõ csomópontok révén az oldalsó korlát mindkét oldalára felszerelhetõ. Ez rendkivûl elõnyös nagy faltávolságnál vagy áthidalásoknál.
- Az acél és az aluminium/fa járólapok speciális profiljuk révén biztonságosan egymásba helyezhetõk, raktározhatók és szállíthatók.
- Az aluminium/fa járótalpba létra szükség szerint fel- illetve lehajtható. A létra felürül is lenyitható.
- A láb magasságban a járólapot az acél  kezdõelem segítségével lehet beakasztani, mellyel biztosítható a belsõ feljáró optimális kifeszízése és felfekvése.
- Botlásmentes átmenet egyik lapról a másikra.
- A merevített keretként kíalakitott 0,75m széles, valamint a 0,35 m széles konzol segítségével a munkafelület az állvány mindkét oldalán kiszélesíthetõ. A Stabilo homlokzati állvány a járólapok közti hézag szélessége tekintetében is megfelel az IfBt legújabb elõírásainak.
- A Stabilo sarokkeret at integrált kettõs lezáró korláttal és keresztirányú bokaléccel lehetõvé teszi sarkok egyszerû és gyors beállványozását botlásmentes átmenettel.
- A Stabilo homlokzati állvány Stabilo gurulóállvány rendszerazonos, azaz keresztkapcsolodási és csatlakozási pontjaik azonos zároelemmel készülnek. Az állvány elemei bármely csatlakozási pontnál beakaszthatók.
 

Képek állványokról: